29.8.17

6 PROJECTES EMPRESARIALS DE LA COMARCA DEL BAIX EBRE I 10 DE LA COMARCA DEL MONTSIÀ OBTENEN AJUTS LEADER PER AL SEU FINANÇAMENT

Un total de 16 projectes empresarials i dos projectes públics de les comarques del Baix Ebre i Montsià han obtingut ajuts del programa Leader en la darrera convocatòria que es va obrir a finals de 2016, fins a exhaurir la dotació pressupostària de 583.261,32 €. Els projectes són majoritàriament d'empreses d'hostaleria i turisme, empreses agroalimentàries i comerços, encara que també hi ha projectes industrials i d'emprenedoria.

Els ajuts Leader van destinats principalment a projectes de inversió d'empreses agroalimentàries, petites i mitjanes empreses de qualsevol sector i emprenedors d'àrees rurals com la nostra.

Es tracta d'ajuts directes que poden anar des de un 22% fins a un 40% de l'import de la inversió, i s'atorguen mitjançant un procediment de concurrència competitiva fins a exhaurir la dotació econòmica de que es disposa.

Els fons són aportats en un 57% pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, i en un 43% pels fons FEADER de la Unió Europea. La gestió dels ajuts la realitza el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, que darrerament ha traslladat les seves oficines al Consell Comarcal del Baix Ebre.

En les properes setmanes es publicarà la nova ordre d'ajuts per al 2018. Per tota aquella empresa o emprenedor interessat en rebre informació es pot adreçar a les oficines del Consorci a l'edifici del Consell Comarcal del Baix Ebre al carrer Barcelona 152 de Tortosa, mitjançant el telèfon 977 44 90 03, o bé al correu electrònic leader@leader.cat, o a la web www.leader.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.