En portada

Lo Pati inaugurarà dissabte “Llots i Torbes” una exposició que posa de relleu la trajectòria artística de Mari Chordà

Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre està muntant aquests dies la que serà l'exposició més potent de l'any i sens dubte una...

24.7.17

Móra la Nova i el CERE signen un conveni de col·laboració


L'alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné Rovira, i el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Joan Josep Duran Miró, van signar aquest divendres el  conveni que ha de formalitzar les relacions entre aquestes dos entitats. Així, el CERE s'ha compromès a col·laborar en el concurs literari per a infants, joves i adults de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, i en el concurs local de fotografia que organitza l'Ajuntament i també enfortirà les seves relacions amb el Museu del Ferrocarril, l'Escola Municipal d'Art i Disseny i la resta d'entitats culturals de Móra la Nova en activitats com la presentació de llibres, la creació d'exposicions, la realització de treballs de recerca o la promoció de xerrades i altres projectes.

 

La col·laboració entre el CERE i l'Ajuntament i les entitats de Móra la Nova no és una novetat, per exemple, ara mateix està en marxa un estudi del Museu del Ferrocarril que ja compta amb el suport del CERE i de l'Institut Ramon Muntaner i són diverses les activitats de la Regidoria de Cultura que compten amb el suport d'aquest centre. La signatura del conveni permetrà formalitzar i ampliar aquestes relacions. En aquest sentit, a partir de la tardor el centre d'estudis posarà en marxa, amb el suport de la Regidoria de Cultura, la secció local del CERE a Móra la Nova per a vehicular totes les iniciatives conjuntes.

 

Per la seva part, l'Ajuntament de Móra la Nova aportarà un pressupost anual per fer front a les despeses de l'entitat i d'aquesta manera se suma al suport que ja li donen els Ajuntaments de Flix, Móra d'Ebre i Ascó. També està previst que en breu altres municipis de la comarca encetin col·laboracions similars amb el centre d'estudis.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.