7/02/2017

Móra d'Ebre celebra una nova edició d'In SomRIUre de Clicks

El teatre municipal de La Llanterna de Móra d'Ebre va acollir els dies 1 i 2 de juliol de 2017 la novena edició d'Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb una mostra de quinze diorames de gran format. L'activitat l'organitzen cada any l'Associació Somosclicks i l'Associació Juvenil Baronia d'Entença.

Els assistents van poder trobar una varietat de maquetes en les que es recreaven petits mons en la mida dels clicks: bombers, policies, pirates, vaquers, dracs... són alguns dels temes que es van exposar en aquesta edició.

Durant el transcurs de la fira Un SomRIUre de Clicks es van organitzar una sèrie d'activitats dirigides al públic infantil. Aquest any es van ampliar els tradicionals concursos de muntatge de diorames i 'buscaclick', amb jocs de taula i participació inspirats en Playmobil. Com l'any anterior, es va realitzarar un sorteig de material a benefici de l'associació Matem lo Bitxo, destinada a la lluita contra el càncer infantil.

L'entitat Somosclicks és una associació sense ànim de lucre, integrada per aficionats al col·leccionisme de clicks i que es dedica a ensenyar les seves col·leccions de Playmobil i Famobil, muntant fires i exposicions per tot el territori català. Entre d'altres, Somosclicks organitza fires i exposicions entre altres indrets a Barcelona, Amposta, Tàrrega, etc. Aquest any també celebra el X aniversari.

D'altra banda, l'Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia de la Ribera d'Ebre Baronia d'Entença és una associació juvenil, sense ànim de lucre, que es dedica a organitzar diferents activitats dirigides al jovent. Entre d'altres, la Baronia d'Entença organitza les Jornades de Jocs d' Estratègia de la Ribera d'Ebre, classificatoris per campionats d'Espanya de jocs com Carcassonne, Catan, presentacions de jocs de taula i rol, etc.