7/10/2017

Esquerra Republicana denuncia el perill de l’N340 i exigeix l’alliberament dels peatges de l’AP7 amb la campanya Viacrucis N340

Les Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest matí la campanya Viacrucis N340, amb la coincidència de l'increment de trànsit per la carretera N-340 amb l'arribada de l'estiu, cosa que genera un gran col·lapse circulatori de trànsit rodat. En la presentació d'aquesta campanya hi ha assistit tots els alcaldes i caps de llista d'ERC dels municipis pels quals passa el tram ebrenc de la carretera N340. Esquerra ha presentat aquesta campanya amb un doble objectiu: el primer, denunciar la negativa del Govern espanyol a alliberar els peatges de l'autopista AP7; el segon, demanar que els ciutadans participin amb aquesta denúncia, signant el manifest i publicant les fotografies dels incidents de l'N340 a la pàgina web de la campanya.  

La informació inclosa en aquest correu electrònic és CONFIDENCIAL, i per a ús exclusiu del seu destinatari. Si llegiu aquest missatge i no en sou el destinatari, us informem que està totalment prohibida la seva divulgació, distribució o reproducció, i us demanem que ens ho notifiqueu, que ens retorneu aquest missatge, i que l'esborreu. Gràcies.