6/17/2017

Un SomRIUre de Clicks 2017: Els clicks de Playmobil a Móra d’Ebre, 9 edició

Els propers 1 i 2 de juliol es celebra a Móra d'Ebre  la novena edició d'Un SomRIUre de Clicks, una exposició de clicks de Playmobil amb una mostra de diorames de gran format. A data d'avui hi ha 14 diorames diferents confirmats. L'activitat l'organitza l'Associació Somosclicks i l'Associació Juvenil Baronia d'Entença. Els assistents podran trobar una varietat de maquetes en les que es recrearan petits mons en la mida dels clicks: bombers, policies, pirates, vaquers, dracs, són alguns dels temes que s'exposaran en aquesta edició.


Durant el transcurs de la fira Un SomRIUre de clicks s'organitzaran una sèrie d'activitats dirigides al públic infantil. Aquest any s'ampliaran els tradicionals concursos de muntatge de diorames i busca click, amb jocs de taula i participació inspirats en Playmobil. Totes les activitats i la entrada son gratuïtes.


Com l'any anterior es realitzarà un sorteig de material a benefici de l'associació Matem lo bitxo, destinada a la lluita contra el càncer infantil.


SomosClicks

Somosclicks és una associació sense ànim de lucre, integrada per aficionats al col·leccionisme de clicks i que es dedica a ensenyar les seves col·leccions de Playmobil i Famobil, muntant fires i exposicions per tot el territori català. Entre d'altres, Somosclicks organitza fires i exposicions entre altres indrets a: Barcelona, Amposta, Tàrrega, etc ,etc.. Aquest any també celebra el X aniversari.

Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia de la Ribera d'Ebre "Baronia d'Entença"

És una associació juvenil, sense ànim de lucre, integrada per joves i que es dedica a organitzar diferents activitats dirigides al jovent. Entre d'altres, la "Baronia d'Entença" organitza les Jornades de Jocs d' Estratègia de la Ribera d'Ebre, classificatoris per campionats d'Espanya de jocs com Carcassonne, Catan, presentacions de jocs de taula i rol, etc.