6/15/2017

Un nou pla d’ocupació contracta cinc aturats per fer treballs de manteniment a la Via Verda, el Camí Natural de l’Ebre i el GR-92

Cinc persones aturades s'han incorporat avui al Consell Comarcal del Baix Ebre per fer treballs de manteniment a la Via Verda, el Camí natural de l'Ebre i el GR-92 durant els propers sis mesos. Aquestes cinc contractacions s'inclouen en el Pla d'Ocupació Baix Ebre 2017, que impulsa la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de l'ens comarcal. Les persones que hi participen rebran també formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i afavorir la posterior inserció al mercat laboral.


El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, en nom de la institució, els ha donat la benvinguda i ha agraït el treball de la Diputació de Tarragona per a la realització d'aquest pla d'ocupació que fa possible el manteniment d'entorns naturals del Baix Ebre. La Via Verda és actualment un dels principals actius turístics i de lleure de la comarca, utilitzat setmanalment per centenars de persones, que requereix un manteniment permanent.