6/30/2017

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, inaugura l'Espai de l'Obrador i l'Escola de Música de Deltebre


 

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, inauguraran demà dissabte l'Espai de l'Obrador – Espai de Creació i l'Escola Municipal de Música Espiga d'Or de Deltebre. Les inauguracions tindran lloc a la tarda, l'Espai de creació a partir de les 19h i l'Escola de Música a les 20h. Acompanyarà a la consellera la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid.

 

Meritxell Ruiz inaugurarà en primer lloc l'Espai de l'Obrador, conjuntament amb el fundador i director artístic del Festival Deltebre Dansa i ROPA, Roberto Olivan, i assistirà a la representació d'un fragment de l'obra Cuculand Souvenirs que s'estrenarà a l'abril de 2018.

 

A continuació, la consellera d'Ensenyament es traslladarà a l'Escola Municipal de Música Espiga d'Or, on en descobrirà la placa inaugural, i visitarà les instal·lacions acompanyada de la presidenta de la Societat Musical Espiga d'Or, Margarita del Barrio. L'acte acabarà amb un concert de la Societat Musical.