6/24/2017

Jornada de Nutrició, Salut i Gastronomia amb Oli de la DOP Terra Alta

El dilluns 3 de juliol de 2017 tindrà lloc al Club Esportiu de Bot la Jornada de Nutrició, Salut i Gastronomia amb Oli de la DOP Terra Alta.
L'objectiu d'aquesta jornada és transmetre als elaboradors, restauradors, sommeliers, etc. que es pot creure més amb el producte singular de la varietat empeltre per les seues oportunitats de mercat, beneficis i pels nutrients que  aporta per millorar la salut.


PROGRAMA

9.30 h Presentació de la Jornada

l·lm. Sr. Lluís Agut. Alcalde de Bot. Sr. Julio Monfort. Servei Coordinació ST DARP. Sr. Josep Pere Colat. President de la DOP Oli Terra Alta.

9.45 h Valorització de l'oli d'oliva : noves estratègies per a combatre el frau. Sra. Beatriz Quintanilla Casas. Diplomada en Ciència i Tecnologia dels  Aliments. Campus de l'Alimentació de Torribera, Universitat de Barcelona.

10.30 h L'oli d'oliva: l'ingredient clau de la dieta mediterrània. Sr. José Fernando Rinaldi Alvarenga. Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Sao Paulo. Doctorand al Grup d'Antioxidants Naturals del Dep. de Nutrició de la Facultat de Farmàcia. Universitat de Barcelona

11.15 h Pausa-cafè

11.45 h Show cooking. Sr. Pep Nogué. President de l'Associació Alimentària Garrotxa, col·laborador a Tàpies variades de Catalunya Ràdio i a la revista Cuina, Programa Divendres TV3.

14.00 h Cloenda de la Jornada. Sr. Josep Pere Colat Clua. President de la DOP Oli Terra Alta.