6/15/2017

Cas Piñol: El PSC de Móra d'Ebre li fa els números a l'alcalde

L'Agrupació Local del Partit dels Socialistes (PSC) a Móra d'Ebre volem manifestar la nostra preocupació per la investigació de la fiscalia a què està sotmès l'alcalde de Móra d'Ebre, Sr. Joan Piñol, segons han publicat diversos mitjans de comunicació.

L'Agrupació Local del Partit dels Socialistes (PSC) a Móra d'Ebre volem manifestar la nostra preocupació per la investigació de la fiscalia a què està sotmès l'alcalde de Móra d'Ebre, Sr. Joan Piñol, segons han publicat diversos mitjans de comunicació durant aquesta setmana.

Móra d'Ebre ha d'estar per damunt de qualsevol eventualitat circumstancial que pugui enterbolir el nom i la imatge del nostre poble envers la nostra comarca i el nostre país. La nostra història mil·lenària i la nostra tradició ens avalen.

Creiem que davant de tot, cal defensar la presumpció d'innocència d'un càrrec electe elegit democràticament per les ciutadanes i pels ciutadans de la nostra vila i que tant esforç i dedicació ha esmerçat per a millorar laqualitat de vida dels seus convilatans.

Les remuneracions i les dietes percebudes pel seu treball, que es detallen a continuació, no han de ser motiu per a prejutjar cap ciutadà ni cap càrrec electe, que dediquen hores i hores en millorar el benestar dels ciutadans, abans que la justícia s'hagi manifestat.

Remuneracions (nòmina i dietes del Sr. Joan Piñol, alcalde de Móra d'Ebre):

- Diputació de Tarragona: 58.751 €

- Ajuntament de Móra d'Ebre: 14.300 €

- Dietes (viatges, menjars...) 8.000 € (aprox.)

TOTAL 81.051 €/any

Cal afegir la nòmina d'Activa Mútua, al 50%, motiu de la investigació de la fiscalia.

Dit això, com no podia ser d'una altra manera, i com a partit polític amb representació a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, ens posem a disposició de la fiscalia per a oferir tota mena d'informació que estigui al nostre abast amb l'objectiu d'aclarir els fets que s'estan investigant.