5/18/2017

S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER A L’ÚNIC CURS SOBRE TRASTORNS ESPECÍFICS DEL LLENGUATGE QUE ES FARÀ AL TERRITORI


Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià, a través de l'Oficina Jove, han programat per al cap de setmana del 3 i 4 de juny un curs sobre trastorns específics del llenguatge. Aquesta formació s'ofereix davant la insistent demanda dels joves del territori, ja que suposa adquirir uns coneixements especialitzats en la matèria que fins ara havien de buscar fora de la comarca.

 

El trastorn específic del llenguatge es defineix com una dificultat amb el llenguatge que no està causada per cap dèficit evident a nivell neurològic, sensorial, intel·lectual o emocional, i que pot afectar al desenvolupament del vocabulari, la gramàtica i les habilitats de conversa. Amb aquesta formació s'adquiriran recursos per determinar i intervenir amb aquestes persones en un entorn educatiu, oferint eines per diagnosticar i avaluar cada cas.

 

El Mas de Barberans acollirà la formació que tindrà lloc durant els matins, de 9 a 14 h, dels dies 3 i 4 de juny de 2017. Aquest curs s'adreça a tothom, especialment als que els interessi treballar o treballin en entorns educatius, sanitaris, formatius, de serveis socials, entre d'altres.

 

Les persones interessades en aquest curs de trastorns específics del llenguatge poden inscriure's directament al Consell Comarcal del Montsià, a l'Oficina Jove o als Punts d'Informació Juvenil dels Ajuntaments de la comarca.

 

Les places són limitades i el període d'inscripció estarà obert fins al 29 de maig. El preu d'aquesta formació és de 33,28 euros.