5/29/2017

Paüls inaugura la remodelació de l’Escola Municipal de Música i local d’entitats

El president de la Comissió de Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, acompanyat per l'alcalde de Paüls, Enric Adell, i el director de la Banda Municipal de Música, Roc Lluís, ha inaugurat la remodelació de l'Escola Municipal de Música i local d'entitats d'aquesta localitat del Baix Ebre.

 

Aquest equipament municipal ha estat remodelat íntegrament i s'han construït diferents aules per a poder impartir llenguatge musical i classes d'instruments en millors condicions. A la vegada, el projecte ha inclòs la insonorització de l'aula d'assaig de la banda de música i s'ha habilitat una sala polivalent on es podran reunir les diferents entitats i associacions del poble.

 

L'alcalde Enric Adell ha destacat la importància d'aquesta remodelació per tal de poder continuar mantenint viva la tradició musical paülsenca. "Amb aquesta remodelació disposem d'un local polivalent i útil per tots els veïns i veïnes del poble", ha remarcat Adell qui ha destacat que es tracta d'un "projecte de poble" tot agraint la implicació i col·laboració de la Diputació de Tarragona en l'execució d'aquest projecte.

 

El diputat Joan Olivella, en el seu parlament, ha indicat que la Diputació dóna suport especialment als municipis petits i ha mostrat la seva satisfacció d'haver pogut participar en aquest projecte tan important per a Paüls i per a la seva tradició musical.

 

L'acte inaugural va tenir lloc aquest diumenge passat, 28 de maig, coincidint amb la celebració del Mercat de la Cirera i la Jornada Solidària de Paüls que aquest any recaptava fons per la lluita contra el càncer. També es va fer la trobada de puntaires, tallers infantils, cercavila i ball de vermut a càrrec de la banda municipal de música de Paüls, xerrada sobre el càncer, actuació de grups d'animació infantil i sortejos solidaris.

 

Molts visitants i veïns i veïnes del poble van participar en aquesta jornada que va servir com a preludi de la XIV Festa de la Cirera que es celebrarà aquest proper cap de setmana, 3 i 4 de juny.