En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

12.5.17

Nou curs per aconseguir la titulació acTIC de Tecnologies de la Informació i la Comunicació

Just abans de començar l'estiu, els riberencs tenen l'oportunitat d'aconseguir la titulació acTIC és a dir, l'acreditació oficial de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Com fa periòdicament, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, seu oficial d'aquesta titulació, ha organitzat dos nous cursos de formació per preparar la prova tant del nivell bàsic com del mitjà, per tal que els veïns de la comarca no s'hagin de desplaçar fora del territori per obtenir el títol.

Les classes començaran dilluns 29 de maig i finalitzaran dilluns 3 de juliol, per tots dos nivells. El preu del curs de preparació del nivell bàsic és de 64 euros, mentre que en el cas del mitjà és de 68 euros.

Per a més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc., contacteu amb el Telecentre, ja sigui físicament, al carrer Sant Valentí número 31 de Móra d'Ebre, per correu electrònic a telecentre@riberaebre.org, o bé per telèfon, al 977 401 851 (marcar l'opció 2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.