5/02/2017

Móra d'Ebre acollirà una oficina de l'Agència Tributària de Catalunya a partir de l'1 de setembre

Móra d'Ebre obrirà una oficina de l'Agència Tributària de Catalunya a partir de l'1 de setembre d'enguany, segons ha confirmat avui el secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluis Salvadó, en el decurs d'una entrevista que ha mantingut amb l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol. La nova oficina compartirà instal·lacions amb l'oficina de BASE, gestió d'ingressos locals de la Diputació de Tarragona, ubicada al passeig de Sant Antoni,11 de Móra d'Ebre. A les Terres de l'Ebre l'ATC només té previst d'obrir una altra oficina a Tortosa, i en el conjunt de la província de Tarragona el mapa d'oficines es completa amb les de Tarragona, Reus, Valls i el Vendrell, aquestes dos últimes també compartides amb BASE.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, alhora president de BASE, ha mostrat la seua satisfacció per l'anunci d'obertura de l'oficina tributària de la Generalitat, amb la qual cosa la capital de la Ribera d'Ebre reforça la seua oferta de serveis públics per a aproximar l'Administració a la ciutadania de la comarca i comarques pròximes. Piñol també ha destacat com a un fet positiu la col·laboració entre les dos administracions, Generalitat i Diputació, que farà possible optimitzar recursos per a aconseguir una gestió el més eficaç possible.

El secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluis Salvadó, ha fet una visita aquest matí a Móra d'Ebre amb motiu de la constitució del grup promotor del Fons generat per l'impost sobre el risc mediambiental de la producció, manipulació i transport, custòdia i emissió d'elements radiotòxics, un impost que repercutirà en part als municipis de les àrees nuclears d'Ascó i Vandellòs. Un cop finalitzat aquest acte, celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Salvadó, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, s'ha reunit a l'Ajuntament amb l'alcalde morenc per oficialitzar l'arribada de l'oficina de Tributs.