5/24/2017

L’ARTISTA LILY BRIK SERÀ L’ENCARREGADA D’IMPARTIR UN CURS DE GRAFITS A AMPOSTA

Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià han preparat, dins de l'oferta formativa d'aquest estiu 2017 un novedós curs sobre els grafits. Aquesta formació tindrà lloc a Amposta, del dia 10 fins al 14 de juliol, però el tret que la caracteritza i diferencia de qualsevol altra és que serà impartida per Lily Brik, una jove artista lleidatana que ha fet de la seva passió, una professió.


Mireia Serra, que firma les seves obres amb el pseudònim de Lily Brik en referència a la musa del poeta rus, Vladímir Mayakovski, va iniciar-se al món dels grafits per casualitat i com una afició de cap de setmana. La veritat però, és que les seves obres han estat sempre espectaculars i no podien deixar a ningú indiferent; per aquest motiu, els seus treballs van començar a fer-se virals a les xarxes, va passar de rebre encàrrecs a fer-se coneguda, fins al punt que va deixar la feina i ara es dedica de ple al món de l'art urbà.


Va ser amb el mural que il·lustra el cartell de la formació que impartirà a Amposta, la pèl-roja Juliette, quan va passar a ser reconeguda a festivals de mitja Europa. El seu art, sobretot, el podem trobar a les terres lleidatanes, així ha omplert de color poblacions com Penelles, Agramunt, Juneda o Lleida ciutat.


Els alumnes assistents a les seves formacions, no han de ser experts dibuixants o pintors, normalment són persones a qui els agrada el món dels grafits i volen aprendre a dibuixar-ne. De fet, és una ocasió única a les nostres terres poder gaudir d'una gran professional dins d'aquest art.


Les persones interessades en aquest curs de grafits poden inscriure's directament al Consell Comarcal del Montsià, a l'Oficina Jove o als Punts d'Informació Juvenil dels ajuntaments de la comarca.


Les places són limitades i el preu d'aquesta formació és de 49,45 euros.