En portada

Lo Pati inaugurarà dissabte “Llots i Torbes” una exposició que posa de relleu la trajectòria artística de Mari Chordà

Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre està muntant aquests dies la que serà l'exposició més potent de l'any i sens dubte una...

5.5.17

La comarca del Matarranya acollirà l'intercanvi professional dels Tres Territoris (Matarranya, Morella i Terra Alta)

La comarca del Matarranya serà la seu l'intercanvi professional dels Tres Territoris (Matarranya, Morella i Terra  Alta) de 2017, que tindrà lloc el divendres 15 de maig. Aquesta activitat, de periodicitat anual, té com a objectiu posar en contactes empresaris dels territoris esmentats i conèixer les potencialitats dels diferents municipis i comarques que formen part del projecte.

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat un autobús per a traslladar al Matarranya els agents econòmics de la comarca que participaran a l'intercanvi. L'expedició terraltina partirà a les 8 del matí i els actes s'iniciaran una hora més tard amb un cafè de benvinguda a l'institut de secundària Matarranya, de Vall-de-roures, on es vistarà l'espai de formació professional bàsica i grau mitjà de cuina i restauració. Seguidament s'efectuarà una passejada pel nucli antic de la capital del Matarranya i es farà una visita al seu castell monumental.

A continuació tindrà lloc un recorregut per la ruta dels túmuls funeraris ibèrics i es visitrà el poblat ibèric de Sant Antoni, a Calaceit. El dinar tindrà lloc a l'ermita de Sant Cristòfol d'aquesta localitat i, posteriorment, s'efectuarà un recorregut pel municipi calaceità.

L'any 2013, es va posar en marxa el projecte 'Tres Territoris', una iniciativa conjunta entre Morella, la Comarca del Matarranya i la Terra Alta, amb l'objectiu de potenciar el turisme, les relacions comercials i establir sinergies socioeconòmiques en els tres territoris. Totes les iniciatives que es duen a terme, estan agrupades sota el lema 'Tres Territoris, una sola terra'.

Foto: Imatge de l'intercanvi celebrat l'any passat a Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.