5/19/2017

Gustau Moreno i Sònia Castello, ex aequo, guanyen el III Premi Terres de l’ Ebre de Periodisme 2016

El III Premi Terres de l' Ebre de Periodisme 2016 ja té guanyadors: Gustau Moreno (Canal 21) i Sònia Castelló (Ràdio Ebre-SER) compartixen el guardó per una decisió unànim del jurat. Sònia Castelló Torà ha sigut mereixedora del guardó per la sèrie de tres peces radiofòniques d'investigació periodística emeses els dies 17, 23 i 25 de maig "al voltant de la construcció del monument de la Batalla de l' Ebre de Tortosa en el marc de les celebracions dels 25 años de paz del règim franquista". Per la seua banda,  Gustau Moreno Pérez, de Canal 21, ha sigut premiat pel treball de televisió "Memòria del Monument", emès el 21 de maig. El jurat també ha destacat la qualitat d'un tercer treball, de Francesc Millan Ariño, publicat al setmanari L' Ebre, un reportatge titulat "L'illa dels Bous, el silenci que mata", publicat el 23 de setembre.  

Aquesta és la tercera edició del Premi Terres de l' Ebre de Periodisme, dotat amb 1.000 euros, que atorga la demarcació Terres de l' Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya per distingir els treballs periodístics i els seus autors que tinguin les Terres de l' Ebre com a temàtica principal. 

L'acte de lliurament del Premi  ha tingut lloc el divendres 19 de maig, a la seu de la demarcació Terres de l' Ebre del Col·legi de Periodistes de Tortosa a les 19:30 hores,