5/12/2017

El parc de bombers d'estiu de Benifallet passarà a ser un parc de Bombers Voluntaris


FOTO

El secretari general d'Interior, Cèsar Puig, ha visitat aquest matí les instal·lacions del Parc de Bombers de Voluntaris de Benifallet per presentar l'acord en relació a la cessió dels terrenys del parc, per part de l'ajuntament del municipi.

 

El parc de Bombers Voluntaris de Benifallet funcionava des del 2003 com a parc d'estiu durant la campanya forestal.

 

El Departament d'Interior ha considerat necessari establir un parc de Bombers Voluntaris en el municipi de Benifallet, a fi de poder anar dotant la seva estructura territorial del nombre òptim de parcs de bombers arreu de Catalunya per atendre qualsevol sinistre que es produeixi amb la màxima eficàcia i rapidesa.

 

El parc de Bombers Voluntaris de Benifallet comptarà amb una dotació d'una dotzena de Bombers. Aquesta dotació sortirà de la nova convocatòria, que està en curs, per a l'ingrés de 350 Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, d'acords amb la resolució de la convocatòria de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments (DGPEIS) bv 90/16.

 

A la visita també han assistit l'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Juli Gendrau; el  director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan; l'inspector subdirector general Operatiu, Albert Vilanova; i l'inspector cap de la Regió d'Emergències Terres de l'Ebre, Eduard Martínez; entre d'altres autoritats.