5/11/2017

Activitats a realitzar per celebrar la Setmana de l'Energia a Móra d'Ebre

Móra d'Ebre celebrarà actes amb motiu de la Setmana de l'Energia el dissabte 20 de maig de 2017, a la plaça de Baix, per a nens i nenes de 6 a 10 anys. Aquestes accions s'emmarquen en una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.
La primera activitat s'anomena "Els Guardawatts", adreçada a nens i nenes de 3 a 6 anys, i consistent en un lona que representa una casa i un mural amb els diferents elements energètics representats per guspires.

Altrament, s'organitzarà l'activitat "L'energia en un dia", un joc per a infants de 6 a 10 anys que mostra d'una manera pedagògica les diferents activitats diàries d'un infant que requereixen despesa energètica i pro­posa diferents opcions més o menys eficient per a cada una. L'objectiu és conscienciar sobre l'estalvi energètic en les accions quotidianes.

D'altra banda, el mateix dissabte dia 20 de maig de 2017 i el diumenge 21 de maig de 2017, a la sala d'exposicions temporal Julio Antonio, del c/ Antoni Asens, 16, tindrà lloc l'exposició "Tu tens la paraula". És una exposició que mostra els diferents elements quotidians, identificant els punts de potencial estalvi energètic com són la cuina, el bany, el transport, l'oficina o els espais comuns. D'una banda, s'identifi­quen els llocs on es pot ocasionar un malbaratament d'energia i per l'al­tra, el visitant obté bits d'informació sobre hàbits energètics saludables.