21.4.17

El conseller Jané presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Terres de l'Ebre

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presidirà el proper dilluns, 24 d'abril, a les 12.00 hores, l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Terres de l'Ebre. En el decurs de la commemoració es lliuraran felicitacions a membres del cos, policies locals i ciutadans.

 
A l'acte també hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí, la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos; el director del Telèfon d'Emergència 112 Catalunya, Federic Adan; la subdirectora General de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto; el director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan; i el cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre, comissari Rafel Comes; entre d'altres d'autoritats.
 
A la tarda, el conseller d'Interior assistirà a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Tortosa que tindrà lloc a l'Ajuntament del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.