En portada

Ports de la Generalitat millora l'atracada dels vaixells al moll comercial del port de la Ràpita

L'actuació duta a terme per Ports de la Generalitat ha suposat la substitució de les defenses portuàries del moll comercial al port de S...

21.4.17

El conseller Jané presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Terres de l'Ebre

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presidirà el proper dilluns, 24 d'abril, a les 12.00 hores, l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Terres de l'Ebre. En el decurs de la commemoració es lliuraran felicitacions a membres del cos, policies locals i ciutadans.

 
A l'acte també hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí, la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos; el director del Telèfon d'Emergència 112 Catalunya, Federic Adan; la subdirectora General de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto; el director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan; i el cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre, comissari Rafel Comes; entre d'altres d'autoritats.
 
A la tarda, el conseller d'Interior assistirà a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Tortosa que tindrà lloc a l'Ajuntament del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.