En portada

Convoquen actes per demanar la Llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

Comunicat de Crida per la Democràcia sobre l'empresonament dels presidents d'Òmnium i de l'ANC La jutgessa de l'Audiència Na...

20.4.17

Acte institucional de celebració del 10è aniversari de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre

El divendres 28 d'abril, l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (ACRE) portarà a terme l'acte institucional de commemoració del desè aniversari de la posada en funcionament, que es va materialitzar el 24 d'abril de l'any 2007 amb la inauguració oficial.

Per a commemorar l'efemèride, des del centre s'ha encarregat al director Valer Gisbert un espectacle creat especialment per a l'ocasió. Es tracta de 'La Casa  de la memòria', una proposta en què un dels personatges de qui l'ACRE custodia la seva documentació, Artur Bladé i Desumvila, esdevé el fil conductor, i juntament amb elements trencadors i molt visuals, com són la  dansa i les projeccions, farà viatjar als assistents per diverses estances de les instal·lacions. L'espectacle, al qual per qüestions d'espai només es podrà assistir amb invitació, es podrà veure a posteriori a la Fira Litterarum de Móra d'Ebre. Un cop finalitzada la representació es portaran a terme els parlaments institucionals al pati exterior de l'ACRE.

L'acte tindrà lloc el divendres, 28 d'abril de 2017, a les  17.30 hores, a l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (carrer Antoni Gaudí, 23, de Móra d'Ebre). Hi assistiran Ferran Bladé i Pujol, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre, Gemma Carim i Gironès, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gerard Mercadé i Pié, director de l'ACRE, i Joan Piñol i Mora, alcalde de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.