3/30/2017

Oxana Bonjorn, sotscampiona d'Espanya de cros per autonomies

Després del bronze en el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs de fa un mes, ara, la morenca Oxana Bonjorn ha aconseguit la plata al campionat estatal per autonomies en la categoria cadet femení, celebrat el passat diumenge 26 de març a Don Benito (Extremadura), formant part de la selecció catalana.

Per davant de Catalunya, amb 29 punts, va quedar Castella i Lleó, amb 24 punts, i en tercer lloc Galícia, amb 52 punts. Amb aquesta títol revalidaven el segon lloc aconseguit la temporada passada.


A nivell individual va quedar en el lloc 44,d'un total de 103 atletes, molt per sota de les seves possibilitats a causa de no haver pogut entrenar correctament les darreres tres setmanes. Les seves companyes de selecció van quedar, 4a, 6a, 9a, 10a i 15a, totalitzant els 29 punts (puntuen les quatre primeres de cada equip).


Amb aquest cros es dona per finalitzada la temporada d'hivern, ara comença la temporada de pista a l'aire lliure on l'Oxana intentarà compaginar els 1.500 metres obstacles amb els llançaments de javelina i disc.