En portada

Ports de la Generalitat millora l'atracada dels vaixells al moll comercial del port de la Ràpita

L'actuació duta a terme per Ports de la Generalitat ha suposat la substitució de les defenses portuàries del moll comercial al port de S...

27.3.17

Noces d'argent de la mona Micaela

Fotografies de les noces d'argent de la mona Micaela i el mono badaloní de l'anís (Micaela's Silver Wedding) que es van celebrar ahir a Sant Carles de la Ràpita, al matí, i a la tarda, a Amposta amb un Coso Iris des del pont penjant d'Amposta fins a Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre. En la desfilada festiva hi van participar la comparsa de carnaval de l'Associació de Veïns del Grau, la Colla de Gegants, Capgrossos i Diables d'Amposta i el Grup Batukeem, entre altres. La mona anava dalt d'una carrossa acompanyada pel seu "pare", el dissenyador gràfic Òscar Vives, els seus padrins i diverses dames d'honor.


A la plaça de Lo Pati es van instal·lar un escenari on hi van tenir lloc diverses actuacions musicals o performàtiques a càrrec d'alguns dels grups participants en la desfilada, i també d'altres formacions i artistes com l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (Etca), Mamba Pimka, la rondalla dels Alfacs, la soprano Maripau Medina o els bouetes que van fer un elogi a la mona a l'interior de Lo Pati, on hi ha instal·lada, fins al 23 d'abril, una exposició amb les ofrenes que han fet a la mona amb motiu de les noces d'argent una trentena d'artistes de les Terres de l'Ebre, Tarragona i altres punts del país.


S'han fet monedes commemoratives de l'esdeveniment i també mones de xocolata, que es poden adquirir a Lo Pati.

 

Centenars de persones van participar pels carrers d'Amposta i a Lo Pati en aquesta catarsi festiva col·lectiva, impulsada pel Centre d'Art, que té el doble objectiu de donar visibilitat a artistes emergents i al mateix temps apropar l'art a nous públics.

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.