6.3.17

La Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta demanen més examinadors del carnet de conduir

Els representants polítics dels ajuntaments de Móra d'Ebre i Falset, i dels consells comarcals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta han mostrat la seua preocupació per les incidències que es produeixen darrerament en les convocatòries de la Direcció General de Trànsit (DGT) de les proves per a l'obtenció del carnet de conduir. En una reunió celebrada el dijous de la setmana passada a Móra d'Ebre, amb l'assistència dels alcaldes i dirigents comarcals de les poblacions i comarques esmentades, es van posar de manifest les mancances d'aquest servei, afectat per manca de recursos humans i d'examinadors, la qual cosa ha provocat cancel·lacions de proves, tot i tindre els examinands convocats i presents al lloc on s'havien de celebrar les proves.

Aquests fets han aixecat les protestes de les autoescoles d'aquestes comarques, que es veuen obligades a desplaçar els seus alumnes a les ciutats de referència per a fer els exàmens i a l'hora de la veritat es troben amb la porta tancada perquè els examinadors no s'hi presenten. Aquesta situació fa perdre jornades de treball o d'estudi dels examinands i diners a les autoescoles.

Joan Piñol, alcalde de Móra d'Ebre, en nom dels reunits, ha explicat que els alcaldes dels caps de comarca i els presidents de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta demanaran una reunió amb el nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per tal d'exposar-li la situació i demanar-li una solució satisfactòria que no perjudiqui les persones i les autoescoles del territori. També es vol aprofitar la visita per a demanar a Sierra que estudiï la possibilitat d'ampliar els horaris i el servei de renovació del document d'identitat a la zona.

A la reunió d'alcaldes i representants comarcals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, celebrada el 2 de març a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, hi van assistir els alcaldes de Móra d'Ebre i Falset, Joan Pinyol i Jaume Domènceh; els presidents de la Ribera d'Ebre i el Priorat, Gemma Carim i Joan Carles Garcia; i el vicepresident del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de la Pobla de Massaluca, Antoni Ferré. L'alcalde de Gandesa i president comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, es va excusar per motius d'agenda i va delegar la seua representació en Antoni Ferré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.