3/28/2017

Gandesa acull la fase territorial del concurs "Fem Matemàtiques"

Demà, 29 de març de 2017, tindrà lloc a Gandesa la 2a fase del concurs "Fem matemàtiques 2017". Aquest concurs té un llarg recorregut i la Federació d'Ensenyants de Matemàtiques de Catalunya (Femcat) cada any aconsegueix més participants i més interès per conèixer la competència matemàtica. Per a aquesta fase s'hi han classificat un total de 137 alumnes provinents de tota la demarcació de la província de Tarragona, distribuïts en tres categories: 6è PRI, 1r i 2n ESO.

Durant aquesta jornada els concursants hauran de resoldre en grup i individualment diferents reptes, entre aquests alguns que tenen com a context elements patrimonials del municipi: la Cooperativa Agrícola i la plaça del Comerç de Gandesa.

L'acte de benvinguda anirà a càrrec del president del Consell Comarcal, Carles Luz, i de la directora territorial d'Ensenyament, Manolita Cid, a les 12.15 h, al cinema Coliseum de Gandesa. I el de cloenda, a càrrec de l'inspector d'Ensenyament Antoni Martí, a les 16.15 h, al gimnàs de l'institut, on es farà el lliurament de premis corresponents  a aquesta fase.