6.3.17

Demà s'inicien les obres de millora del passeig del Pont de Móra d'Ebre

El proper dimarts 7 de març s'iniciaran les obres de millora del passeig del Pont de Móra d'Ebre, que tindran una durada estimada de tres mesos. Aquest passeig ha patit un deteriorament del paviment a causa dels anys, de l'ús continuat com a emplaçament del mercat no sedentari de la població i de l'efecte de l'arbra.


Amb aquestes obres es pretén urbanitzar tota la zona del passeig en el marc de l'ordenament de la façana fluvial del municipi, que ja s'ha iniciat amb les obres d'enjardinament de l'illa de Saurí i que tindrà, com a element final, la passera que s'ha d'ubicar damunt del barranc de Faneca amb l'objectiu d'unir les dues actuacions anteriors. La nova façana fluvial seguirà la imatge que ja es va definir el la urbanització del passeig de l'Ebre.


Les obres que s'inicien demà dimarts tenen una superfície d'actuació de 2.754 m2 i una llargada longitudinal de 144 metres, entre el pont de les arcades i la font davant de la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. En una primera fase es retirarà l'arbrat existent, que serà reposat amb noves espècies vegetals més adequades al territori. Posteriorment s'actuarà per a millorar l'estat de la pavimentació de la zona d'actuació. També està previst retirar la glorieta situada al tram final del passeig i no hi ha prevista cap actuació a l'aglomerat asfàltic que es va adequar fa pocs anys.


Les obres seran executades per la empresa concessionària del concurs del mercat municipal, tal com es recull a les bases de licitació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.