En portada

Ports de la Generalitat millora l'atracada dels vaixells al moll comercial del port de la Ràpita

L'actuació duta a terme per Ports de la Generalitat ha suposat la substitució de les defenses portuàries del moll comercial al port de S...

14.3.17

Actes del Dia Mundial de la Poesia 2017

Com cada any els Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. L'acte central tindrà lloc el 21 de març, dimarts, a les 19.00 h a la sala Gerard Vergés del Palau Oliver de Boteller (carrer de Jaume Ferran i Clua, núm. 4, de Tortosa).


Aquest acte s'organitza conjuntament amb la Central de Biblioteques i amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.


Programa:


Lectura de poemes en diferents idiomes Lectura del poema commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia, encarregat per la Institució de les Lletres Catalanes a Antònia Vicens.


Brindis per la poesia i pels poetes, rapsodes i músics que ajuden a difondre-la.


Espectacle Com Pentinar el Vent de Dalt: recital i concert a càrrec del grup Recitals a Domicili format per Eduard Carmona, veu; Guillem Callejón, guitarra elèctrica, banjo, lapsteel, instruments acústics i veu; Iago Marta, guitarra elèctrica, txarango, instruments acústics i veu, i Àlex Valdés, contrabaix i veu.


A més d'aquesta activitat, d'entrada lliure, el 21 de març també s'organitzen els següents actes a les biblioteques comarcals de les Terres de l'Ebre:


Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (c/ Mercè, 6): Taller de poesia. Mitjanit, a càrrec de Martina Escoda, adreçat al públic infantil, a les 18.00 h.


Biblioteca Municipal de Gandesa (c/ Assís Garrote, 4): Com estimar la poesia? a càrrec de Sergi Quiñonero, a les 18.00 h, cal inscripció prèvia.


Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta (pl. Castell, 13-15): Transversal. Poemes i cançons, a càrrec de Noel Luna i Rafael Haro, Mariano Castro i Maria Josep Margalef. Tindrà lloc tindrà lloc el dimarts 21 de març, a les 19.30 h


Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre (pl. de la Llanterna, 4): Versos, mirades i nanocontes, a càrrec de Jesús M. Tibau. Tindrà lloc el dimarts, 21 de març, a les 19.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.