En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

3.2.17

Territori i Sostenibilitat licita les obres d'una rotonda a la TV-3454 a Deltebre


Deltebre

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres per a construir una rotonda a la TV-3454 a Deltebre (Baix Ebre) per un import d'1,3 milions d'euros, actuació que té com a objectiu millorar la seguretat viària en l'encreuament d'aquesta carretera amb la TV-3451. Es preveu iniciar els treballs durant la primavera vinent, amb un termini d'execució de nou mesos.

 

La rotonda que ara s'impulsa tindrà un diàmetre exterior de 60 metres; la calçada anular estarà formada per dos carrils de quatre metres d'amplada i l'illot interior comptarà amb un tram trepitjable pavimentat amb llambordes, d'un metre amplada.

 

La construcció de la rotonda comporta el cobriment d'un tram del canal de l'Esquerra de l'Ebre, mitjançant dues estructures d'11 metres d'amplada i 24 de llargària cadascuna. Es preveu un tractament de la rotonda amb hidrosembres i també la instal·lació d'enllumenat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.