En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

7.2.17

Presentació de les Actes de les I Jornades d’Arqueologia de les Terres de l’Ebre


El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha editat en dos volums els resultats de les intervencions arqueològiques dels darrers anys a les Terres de l'Ebre, presentats al maig del 2016 per fomentar la seva divulgació i promoure la reflexió sobre el futur de la gestió del patrimoni arqueològic català.

L'edició d'aquests volums es presenta el dia 15 de febrer del 2017, a les 11.30 al Palau Oliver de Boteller, de Tortosa, en un acte presidit pel director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Bladé i Pujol.

Cal recordar que les I Jornades d'Arqueologia de les Terres de l'Ebre són una iniciativa dels Serveis Territorials del Departament de  Cultura a les Terres de l'Ebre i del Servei d'Arqueologia i Paleontologia que han comptat amb el suport científic i d'organització del  Museu de les Terres de l'Ebre i la Universitat Rovira i Virgili, i també amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l'Institut de Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre, del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.