En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

6.2.17

Móra d'Ebre crearà una àrea de pícnic i un circuit saludable a l'illa de Saurí

L'Ajuntament de Móra d'Ebre està tirant endavant una actuació per a la millora de la finca de propietat municipal coneguda amb el nom de l'illa de Saurí, una intervenció molt orgànica i poc agressiva, sense gairebé afectació de l'entorn natural de l'indret. L'objectiu consisteix a dotar de serveis aquest espai natural per tal de fomentar-ne les visites par part del veïnat.

En concret, es perfilaran els camins existents i se n'obriran dos de nous, un de paral·lel al límit de la carretera i un de central entre els dos camins existents. També es preveu fer una gran plantació d'arbres de ribera amb prop de 250 unitats entre moreres, freixes, lledoners i pollancres, complementada amb la plantada d'unes 200 unitats de lavandes i romanís per tal de dotar l'espai d'un bosc de ribera com el que ja existeix a la zona de l'Aubadera.

Finalment, s'hi instal·larà la il·luminació i el mobiliari urbà, bancs, papereres per tal de facilitar l'ús de l'espai com a un circuit saludable, on es pugui passejar i realitzar activitats esportives. També s'hi ubicaran taules de pícnic de fusta prop de l'edifici que es troba al bell mig de la finca per tal de incentivar l'apropament de la ciutadania a l'espai.

Pel que fa a l'edifici existent, la present actuació només en preveu la recuperació exterior i resta pendent la definició de l'ús que tindrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.