23.2.17

La Xarxa Montsià Jove torna a apostar per la formació en llengua de signes catalana

 

La demanda rebuda i l'èxit aconseguit en les darreres edicions fan que aquest 2017 la Xarxa de Serveis d'Informació Juvenil «Montsià Jove», integrada per tots els Punts d'Informació Juvenil de la comarca i l'Oficina Jove, torni a apostar per la formació en llengua de signes catalana.

 

El Centre Actiu de Masdenverge acollirà la formació tots els dilluns, dimecres i divendres de les 17.30 fins a les 20.30 hores, des del 6 de març fins al 31 del mateix mes. La formació s'adreça a estudiants de graus d'infantil i primària, tècnics d'educació infantil, professionals de l'àmbit educatiu, sanitari i totes aquelles persones interessades en aquesta temàtica, tenint preferència els joves de 18 fins a 29 anys.

 

L'objectiu principal d'aquest curs és aprendre la llengua de signes catalana per fomentar la comunicació amb les persones sordes, conèixer els seus costums i el seu entorn. El curs, com en les passades edicions, és impartit per Àgils Accessibilitat i està reconegut pel Departament d'Ensenyament i la Federació de Persones Sordes de Catalunya.

 

El període d'inscripció ja està obert i finalitza el proper 24 de febrer. Les persones interessades es poden preinscriure a la pàgina web de Montsià Jove www.montsiajove.org  o poden formalitzar la matrícula en els Punts d'Informació Juvenil de la comarca del Montsià. El preu d'aquest curs és de 54,04 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.