En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

14.2.17

La morenca Oxana Bonjorn, campiona de Catalunya de cros per equips

La morenca Oxana Bonjorn es va proclamar Campiona de Catalunya de cros per equips en la categoria cadet femení formant part de l'equip de la Joventut Atlètica d'Arbeca. Aquest cros es va celebrar el passat diumenge 12 de febrer a Caldes de Malavella (Girona). Gràcies a aquest primer lloc, s'han classificat pel Campionat d'Espanya de cros per equip, que es farà a Orpesa (Castelló) el proper 26 de febrer.

A nivell individual va quedar en 4rt lloc. Aquest fet li permetrà amb quasi total seguretat participar al Campionat d'Espanya Individual i per Autonomies, que es farà a Don Benito (Extremadura) el proper 26 de març, formant part de la selecció catalana.

De fet, ja va debutar amb Catalunya al cros internacional d'Elgoibar (Pais Basc) el passat 22 de gener, després de quedar en 2n lloc en el Gran Premi Català de cros (competició que consta de 6 crosos on participen les millors atletes catalanes), concretament va quedar 2a a Calldetenes, 4a  a Mataró, 3a a Granollers, 1a a Banyoles i 1a a Vic (a Girona no va participar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.