En portada

Curs d'enologia bàsica a Gandesa

L'Escola Agrària de Gandesa, amb la col·laboració del Celler Herència Altés de Gandesa, organitza el curs Enologia bàsica i tast de vins...

1.2.17

La Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre renova la secció de viatges

Durant l'any 2016 totes les biblioteques públiques centrals comarcals de Catalunya van rebre una subvenció per a l'adquisició de fons bibliogràfic. A la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre,  la Generalitat de Catalunya, a través de l'Ajuntament de Móra d'Ebre,, li va assignar la quantitat de 3.000 € , que es van destinar principalment a la renovació de la secció de viatges. Els llibres es van comprar al 50% a les dues llibreries del nostre poble, "Bassa la papereria" i "Llibreria Rosa".

 

Després d'unes setmanes processant els documents (localització al sistema informàtic, etiquetes, codis de barres, segellat, antifurts...), finalment ja estan a la disposició dels usuaris. S'hi poden trobar mil i una destinacions d'arreu del món: Àfrica, Amèrica, Àsia, Espanya, Europa i Oceania. Totes les guies han estat publicades entre els anys 2015 i 2016, per tant, la informació que recullen està molt actualitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.