En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

1.2.17

Exposició CIUTATS RECONSTRUÏDES ACCIÓ CONJUNTA DE "REGIONES DEVASTADAS" I COAC- EBRE · ACTUACIONS A L'OBSERVATORI DE L'EBRE


Biblioteca de l'Observatori de l'Ebre

del 2 al 24 de febrer de 2017

dilluns, dimecres i divendres, de 11.00 a 13.00 h

dimarts i dijous, de 15.00 a 17.00 h


Ciutats reconstruïdes és la mostra cultural que s'emmarca en la celebració dels 75 anys de presència del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a les Terres de l'Ebre i, alhora, dels 20 anys com a Demarcació.


Entendre els inicis del COAC és analitzar la implantació al nostre territori, l'any 1941, de la Dirección General de Regiones Devastadas (DGRD), organisme estatal encarregat del control i de la gestió de les tasques de reconstrucció de les poblacions més greument afectades pels estralls de la Guerra Civil.


Aquesta exposició explica, per una banda, el paral·lelisme existent durant els primers anys de la postguerra entre els dos organismes esmentats. Per l'altra, mostra diversos projectes de reparació, reconstrucció o d'obra nova dels pavellons de l'Observatori de l'Ebre, executats des de l'oficina comarcal de Regiones Devastadas, instal·lada a Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.