En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

6.2.17

Ensenyament amplia el termini per inscriure's a la borsa de treball de personal interí docent fins el 14 febrer

El Departament d'Ensenyament ha ampliat el termini d'inscripció a la borsa de treball docent del curs 2017-2018 per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent fins el 14 de febrer. La borsa s'adreça a persones amb el màster de formació del professorat, a persones amb el certificat de la formació pedagògica i didàctica equivalent al màster de formació de professorat i, com a novetat, a alumnes de màsters de formació de professorat o de la formació pedagògica i didàctica equivalent.

Concretament es convoquen un total de 85 especialitats en els següents cossos docents: 8 especialitats en el cos de mestres, 32 en el cos de professors d'ensenyaments secundaris, 23 en el de professors tècnics de formació professional, 11 en el de professors d'escoles oficials d'idiomes, 2 en el de professors d'arts plàstiques i disseny,  i 9 en el de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny. D'aquestes especialitats, dues en les quals es requereixen més docents són la d'informàtica i la de cuina en el cos de professors tècnics de formació professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.