En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

9.2.17

El conseller d'Interior, Jordi Jané, visita les Terres de l'Ebre

El conseller d'Interior, Jordi Jané visitarà demà divendres les comarques del Baix Ebre i del Montsià.

 

Visita al Baix Ebre

 

Deltebre

 

A les 11.00 hores, el conseller assistirà a la Junta Local de Seguretat de l'Ajuntament de Deltebre, acompanyat de l'alcalde de la localitat, Lluís Soler.

 

Jané també signarà un conveni de col·laboració entre el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Deltebre en virtut del qual se cediran emissores de la xarxa de radiocomunicacions d'emergències de la Generalitat RESCAT a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'aquest municipi.

 

En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 

A Deltebre també hi assistiran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del CAT112, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials d'Interior a Terres de l'Ebre,Joan Juan; la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto; l'intendent cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre, Rafel Comes; i la presidenta de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Deltebre, Maria Luz Torrent; entre d'altres autoritats.

 

Visita al Montsià

 

Sant Jaume d'Enveja

 

A les 13.30 hores, el conseller Jané visitarà l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja on signarà amb l'alcalde de la localitat, Joan Castor, un conveni de col·laboració entre el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament en virtut del qual se cediran emissores de la xarxa de radiocomunicacions d'emergències de la Generalitat RESCAT a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'aquest municipi.

 

En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 

A Sant Jaume D'Enveja també hi assistiran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del CAT112, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials d'Interior a Terres de l'Ebre, Joan Juan; la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto; i l'intendent cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre, Rafel Comes; entre d'altres autoritats.

 

Amposta

 

A les 17.00 hores, el conseller assistirà a la Junta Local de Seguretat de l'Ajuntament d'Amposta acompanyat de l'alcalde de la localitat, Adam Tomàs.

 

En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 

A Amposta hi assistiran també el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí; la directora de l'ISPC, Annabel Marcos; el director del CAT112, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials d'Interior a Terres de l'Ebre, Joan Juan; la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto; i l'intendent cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre, Rafel Comes; entre d'altres autoritats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.