En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

26.1.17

Serret es reuneix amb el sector cunícola per posar en comú les actuacions per fer front a la crisi de preus

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, es reunirà demà a les 10 hores a la seu de l'IRTA (recinte de Torre Marimon, a Caldes de Montbui) amb el sector cunícola català per posar en comú les mesures preses fins ara per fer front a la crisi de preus i consensuar les línies de treball per a l'any 2017.

 
En el marc d'aquesta reunió, es presentaran els primers resultats obtinguts pel Grup de Treball del Sector Cunícola que conformen el Pla estratègic de promoció de la carn de conill a Catalunya, el qual es posarà en marxa pròximament.
 
Posteriorment, la consellera Serret i la resta de participants a la reunió visitaran la granja experimental de conills de l'IRTA, posada en marxa l'any 2015, amb l'objectiu de trobar fórmules que permetin contribuir al desenvolupament i la sostenibilitat de la producció de carn de conill, en col·laboració amb productors, associacions i empreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.