En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

27.1.17

Roig: “Recollim la reivindicació d’Unió de Pagesos i demanem a l’alcalde de Tortosa que inclogui la moció en l’odre del dia del proper ple de l’Ajuntament de Tortosa”


El Grup Municipal del PSC va presentar ahir un escrit demanant que es pugui recolzar la demanda d'unió de Pagesos com una moció institucional o de presidència en la propera sessió plenària.

Roig: "Recollim la reivindicació d'Unió de Pagesos i demanem a l'alcalde de Tortosa que inclogui la moció en l'odre del dia del proper ple de l'Ajuntament de Tortosa"

El Grup Municipal del PSC va presentar ahir un escrit demanant que es pugui recolzar la demanda d'unió de Pagesos com una moció institucional o de presidència en la propera sessió plenària

El portaveu socialista, Enric Roig, amb els conseller comarcal d'Agricultura i alcalde d'Alfara de Carles, Josep Mas, l'alcaldessa de Tivenys Maria Beltran i l'alcalde de Camarles, Ramon Brull, van rebre ahir de mans dels representants d'Unió de Pagesos el Manifest "Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia" en la concentració a l'Aldea, punt de sortida del Baix Ebre de la marxa que demà dissabte acaba a Barcelona amb la concentració dels pagesos de tota Catalunya.

En l'acte d'ahir els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores van recollir la demanda dels representants d'Unió de Pagesos per tal de donar recolzament en els diferents ajuntaments a la moció de recolzament al manifest.

Per aquest motiu des del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa es va  presentar ahir un escrit demanant que es pugui recolzar la demanda d'Unió de Pagesos com una moció institucional o de presidència en la propera sessió plenària, donant recolzament a les reivindicacions de la pagesia.

"El sector agroalimentari es troba en una situació complexa i crítica mentre el consum augmenta un 10% al món, el sector agroalimentari suposa un 3,6% del PIB català. Catalunya és un dels principals actors agroalimentaris d'Europa" ha declarat Roig "Però això contrasta amb unes polítiques públiques errònies, tant de l'Estat Espanyol com de la Generalitat de Catalunya, que fan que molts productors hagin d'abandonar la seva activitat" ha reblat el regidor.

"Per aquest motiu donem suport a les reivindicacions del sector agroalimentari i les seves mobilitzacions, així com la Marxa per la dignitat de la pagesia que tindrà lloc entre el 26 i 28 de gener" ha manifestat Enric Roig desprès de la concentració de l'Aldea d'ahir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.