En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

9.1.17

Operació Escalfor a les Terres de l'Ebre, de recollida d'aliments per als refugiats a Grècia

Provocant la Pau és una ONG de les Terres de l'Ebre amb 11 anys d'experiència en cooperació, especialitzada en infància, joventut i educació, amb projectes a Guatemala, Brasil, Sierra Leone, Gàmbia i des de març de 2015, en camps de refugiats a Grècia, on a més de fer front a les necessitats materials ha promogut projectes educatius i culturals.


Davant l'intens fred en els camps de refugiats a Grècia, hem rebut la petició d'ajuda humanitària de dos camps de l'àrea de Tessalònica per tal que es puguin fer menjar i begudes calentes. L'equip de voluntariat de Provocant la Pau farà la recollida, preparació, enviament i distribució. Al camp de Derveni hi ha 450 persones (122 famílies) i al camp de Softex hi ha 650 persones (176 famílies).


TOTAL BENEFICIARIS: 1100 refugiats

TOTAL FAMÍLES: 298


Els aliments demanats són: te, cafè soluble, sucre, oli, patates, alls i cebes.


La recollida es realitzarà entre el 9 i el 13 de gener. El dia 14 farem els lots i la sortida de l'enviament humanitari es preveu el dia 15 de gener.


Centre logístic: baixos de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'AmpostaPUNTS DE RECOLLIDATORTOSA: Edifici jove "Lo carrilet" – obert de 9 a 14 h i de 16 a 18 h. de dilluns a divendres

ROQUETES: Restaurant Amaré - Avda Port de Caro, 2

DELTEBRE: Ajuntament - Plaça 20 de maig, 1
Bar Frankfurt Lo furo - Avinguda de la Pau, 193

AMPOSTA: Bar La Llesca - C/ Escoles, 3

LES CASES D'ALCANAR: Agrobotiga Sant Pere - C/ Callao, 5

LA SÉNIA: Càritas La Sénia

MÓRA D'EBRE: Informàtica CRC - C/ Comarques Catalanes, 84

GINESTAR: Ajuntament – C/ Ample, 26

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.