En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

19.1.17

Marta Pascal i David Bonvehí visiten les Terres de l’Ebre

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí realitzen una visita territorial a les Terres de l'Ebre. Els dirigents del PDeCAT visitaran les poblacions de Flix, Móra La Nova, Móra d'Ebre i Amposta. A Deltebre, Pascal i Bonvehí dinaran amb representants del sector econòmic de la població, acompanyats de Lluís Soler, alcalde de Deltebre i membre de l'executiva del Partit Demòcrata; Mònica Sales, presidenta de la vegueria, i Kilian Franch, president comarcal.

Després de visitar arrossaires de l'Ebre a Deltebre, Pascal i Bonvehí es dirigiran cap a Tortosa on mantindran reunions de treball amb membres del PDeCAT de la comarca. A les 21h, la coordinadora general i el coordinador organitzatiu protagonitzaran un sopar – col·loqui sota el títol "Projectes, futur i Terres de l'Ebre" a la Masia Pla dels Catalans (L'Aldea, Baix Ebre). Prèviament, Pascal i Bonvehí atendran als mitjans de comunicació al mateix restaurant.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.