En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

13.1.17

La consellera d'Ensenyament visita diferents centres educatius de les Terres de l'Ebre

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, visitarà el proper dilluns diferents centres educatius de les Terres de l'Ebre. La visita començarà a les 11h a l'Escola Carles III de Sant Carles de la Ràpita, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Josep Caparrós; el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès; i la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Manolita Cid. En aquesta escola, la consellera inaugurarà el nou menjador escolar i visitarà les instal·lacions del centre.

Posteriorment, la consellera es traslladarà cap a Arnes on a partir de les 15:15h visitarà l'escola rural La Miranda, que forma part de la ZER Ports Algars. En acabar, a les 17h, Meritxell Ruiz assistirà a Móra d'Ebre a l'Institut Julio Antonio per la inauguració del 50è aniversari del centre, amb la presència de l'alcalde del municipi, Joan Piñol. En l'acte commemoratiu tindran lloc actuacions musicals dels alumnes del centre, parlaments de les autoritats i intervenció d'alumnat i professorat de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.