En portada

Móra d'Ebre entrega els premis a l'excel·lència acadèmica Javier Bardají

Un total de quinze alumnes dels centres educatius Col·legi Lluís Viñas, Col·legi Santa Teresa i Institut Julio Antonio, de Móra d'Ebre, ...

12.1.17

La consellera d'Agricultura presentarà demà la jornada '15 anys de plans per a la millora de la fertilització'


La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, presentarà demà, a les 11:00 hores, la jornada tècnica '15 anys de plans per a la millora de la fertilització', que se celebrarà a la seu de la Fundació Mas Badia, a la Tallada d'Empordà, i que s'inclou dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017, del Departament. Posteriorment, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.
 
Amb aquesta jornada, el Departament celebra aquest aniversari, fent un repàs del que han suposat aquests 15 anys de treball en els plans per a la millora de la fertilització, que van néixer amb la finalitat d'oferir al sector, sobre unes sòlides bases experimentals, unes recomanacions d'adobatge robustes que contribuïssin a recuperar la qualitat dels aqüífers a la vegada que els agricultors poguessin obtenir unes produccions òptimes i de qualitat.
 
Amb el temps, l'assessorament dut a terme gràcies als resultats obtinguts en els assaigs realitzats en parcel·les experimentals, ha permès l'adopció d'un model més sostenible de les dejeccions ramaderes i de la fertilització
 
La commemoració dels 15 anys coincideix amb l'estratègia integral de les dejeccions ramaderes endegada pel Departament d'Agricultura i que es basa en la millora de la gestió de les dejeccions a les explotacions, una gestió d'excel·lència de la fertilització orgànica i un tractament sostenible dels excedents.
 
A la tarda, la consellera Serret visitarà l'empresa d'embotits Caula, al municipi de Sant Gregori (Gironès) i posteriorment es desplaçarà fins a l'Ajuntament de Vilablareix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.