En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

27.1.17

El Departament d'Agricultura impulsa la creació d'un comitè científic que posi en valor la llet i els productes làctics en el marc d'una dieta saludable


FOTO WEB
Imatge de la visita al al Laboratori Interprofessional Lleter.
 
 
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, ha anunciat avui, en el decurs d'una visita al Laboratori Interprofessional Lleter (ALLIC), l'impuls, des del Departament, d'un comitè científic que tindrà com a objectiu posar en valor la llet i els làctics en el marc d'un patró alimentari saludable i sostenible.
 
La proposta de creació d'aquest comitè s'inscriu entre les 15 propostes que està treballant el grup d'experts dins del Pla d'acció per a aquest sector.
 
El món educatiu, sanitari, professionals del sector i la societat en general seran el públic al qual s'adreçarà les accions que desenvolupi aquest comitè, que s'aplicaran en l'àmbit de la nutrició i salut, sostenibilitat i seguretat alimentària.
 
Aquest comitè, que comptarà amb el suport de diferents universitats i col·legis professionals, està previst que es posi en marxa a partir d'aquesta primavera.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.