En portada

Presentació del llibre 'Notícies del Pinell (1811-1938)'

El cronista de Gandesa, Anton Monner, ha sigut l'encarregat de presentar avui a la Biblioteca de la ciutat el llibre d'Antònia Serre...

27.1.17

El conseller Romeva presideix el 80è aniversari dels Fets de la Fatarella

El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, presidirà demà dissabte, 28 de gener, la commemoració del 80è aniversari dels Fets de la Fatarella (Terra Alta).

L'acte serà a les 11.00h a la capella de la Mare de Déu de la Misericòrdia, a la Fatarella. També hi assistiran l'alcalde del municipi, Francisco Blanch; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el delgat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès; i la directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament,Carme García.

L'homenatge iniciarà amb intervencions de les diferents autoritats. A continuació, es desplaçaran al parc Mirador de la Terra Alta per inaugurar el monument en record de les víctimes i es farà una ofrena floral.

Es coneix com a Fets de la Fatarella l'enfrontament que es va produir el 25 de gener de 1937, en plena Guerra Civil, entre els pagesos del poble i membres de la Federació Anarquista Ibèrica (FAI).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.