En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

12.1.17

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 20 aturats o beneficiaris de l’RMI per fer tasques de manteniment en espais naturals i urbans

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta a jornada completa 20 persones en situació d'atur o beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció per desenvolupar tasques com a peons de manteniment d'espais naturals i urbans a la Via Verda del Baix Ebre i altres indrets de la comarca. Tres d'aquests contractes, d'un any de durada, ja es van formalitzar a finals del mes de desembre, i els 17 restants, de 6 sis mesos, es faran aquest mes de gener.

Aquests 20 contractes formen del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinança el Fons Social Europeu i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, amb l'objectiu d'afavorir, mitjançant una experiència laboral, la inserció i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades amb més dificultats d'inserció.

Dels 20 beneficiaris, 14 han de ser persones en situació d'atur no perceptores de prestacions o subsidis per desocupació i els 6 restants, beneficiaris de la Renda Mínima d'Inserció.

Les persones en situació d'atur interessades en aquesta oferta de treball que vulguin participar en el procés de selecció s'han d'inscriure a l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa els dies 17 i 18 de gener. Per la seva banda, les persones beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció interessades han de contactar amb els Serveis d'Assistència Social assignats o directament amb el Consell Comarcal del Baix Ebre fins el 17 de gener.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.