En portada

Móra d'Ebre entrega els premis a l'excel·lència acadèmica Javier Bardají

Un total de quinze alumnes dels centres educatius Col·legi Lluís Viñas, Col·legi Santa Teresa i Institut Julio Antonio, de Móra d'Ebre, ...

18.1.17

Constitució de la comissió interdepartamental per controlar i prevenir els danys produïts per la fauna cinegètica

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret , presidirà, demà dijous, a les 11 hores, la constitució de la Comissió Interdepartamental de Prevenció de Riscs i Danys produïts per les espècies cinegètiques. La creació d'aquesta comissió és una de les accions concretes que preveu el Pla de prevenció de danys impulsat pel Departament d'Agricultura.

 
Aquesta nova comissió està integrada per representants del Departament d'Agricultura, d'Economia, de Salut, i de Territori i Sostenibilitat, i coordinarà les accions entre els diferents departaments atès que la problemàtica actual és absolutament transversal i afecta una gran part del país.
 
El Pla de prevenció dels danys i els riscos originats per la fauna cinegètica té com a objectiu general establir un nou marc legal, administratiu i operatiu, per tal de fer front als nous reptes que generen els elevats nivells poblacionals que han assolit diverses espècies cinegètiques. Es tracta de prevenir i controlar de forma eficient i sostenible els riscos i els danys que generen.
 
Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges a l'inici de la reunió, a les 11 hores, i un cop finalitzada la reunió, cap a les 12.30 hores, la consellera Serret atendrà els mitjans de comunicació per explicar el pla de treball i les accions previstes per fer front als danys produïts per les espècies cinegètiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.