En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

5.1.17

Adjudicats els projectes de millora de vuit estacions i diverses parades d'autobús a tot Catalunya S’actuarà a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Torroella de Mo

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d'autobús a tot Catalunya. S'estima una inversió total de 2,5 milions d'euros per a l'execució dels treballs, que inclouen la reforma de marquesines, renovació de paviments, actualització d'instal·lacions per afavorir la funcionalitat dels serveis d'autobusos, el confort i informació dels usuaris, i treballs d'urbanització per la millora de l'accés a parades d'autobús.

 
Els projectes inclouen actuacions de rehabilitació global en tres estacions. Una és la de la Seu d'Urgell (Alt Urgell), on es renovarà la marquesina, es reforçarà el paviment, s'adequaran les instal·lacions interiors de l'estació i es revisaran i rehabilitaran els sistemes de drenatge de la infraestructura. Les altres dues són  Sabadell (Vallès Occidental) i Tortosa (Baix Ebre), on es preveu l'arranjament del paviment i dels sistemes de drenatge de la plataforma de l'estació.
 
Millora d'instal·lacions
 
El Departament de Territori també preveu el condicionament de la urbanització de dues instal·lacions. Concretament, a Llançà (Alt Empordà) s'arranjarà l'entorn de l'estació del tren per permetre l'accés i la parada de les línies de transport interurbà. I a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) s'arranjaran diverses parades de bus situades a banda i banda de la carretera N-340, a l'entorn de l'intercanviador de Quatre Camins.
 
També es duran a terme treballs en quatre estacions més. A Olot (Garrotxa), es realitzaran diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions. A Torroella de Montgrí (Baix Empordà) s'instal·larà, a petició de l'Ajuntament, una marquesina refugi addicional. A Amposta (Montsià) es faran canvis als sistemes de comunicació de l'estació, i a Blanes (Selva) es milloraran els tancaments i el mobiliari.
 
 
La licitació de les obres corresponents a cadascun dels projectes es podrà impulsar separadament i de manera progressiva.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.