1.12.16

NOU TALLER D’OCUPACIÓ TAULA DEL SÉNIA A ROSSELL D’ACONDICIONAMENT DE SENDERS I CAMINS ALS 15 POBLES VALENCIANS DE LA MANCOMUNITAT

El SERVEF (Servici Valencià d'Ocupació) ha aprovat una subvenció de 185.463 € a la Mancomunitat de la Taula del Sénia per al Taller d'Ocupació "Taula del Sénia" destinat a l'Acondicionament de senders i camins que uneixen els 15 pobles valencians de la Mancomunitat.

 

La duració del Taller és de 12 mesos i permetrà la contractació de 3 Docents i la formació de 10 alumnes/treballadors. La part de formació es durà a terme al Centre cívic de Rossell, mentre que les pràctiques es faran pels 15 municipis valencians de la Taula del Sénia: Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Castell de Cabres, Cervera del Maestre, Herbés, la Jana, Morella, la Pobla de Benifassà, Rossell, San Rafael del Río, Sant Jordi, Traiguera, Vallibona i Vinaròs.

 

Els objectius del mateix són: Acondicionament de senders i camins que uneixen els municipis valencians de la Mancomunitat, convertint-los en una oferta turística per als amants del senderisme i la natura. Amb l'acondicionament  d'aquests senders es vertebra el Territori i es fomenta l'oferta turística costa-interior.

 

Aquest Taller Taula del Sénia es preveu posar-lo en marxa abans d'acabar aquest any (2016), però es desenvoluparà tot ell pràcticament durant el proper any 2017.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.