En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

17.12.16

Móra d'Ebre celebra la 20a Fira de Nadal

Móra d'Ebre ha celebrat avui la 20a edició de la Fira de Nadal a la plaça de Dalt de la localitat. Una trentena de parades de productes nadalencs, artesanals, agroalimentaris, de dolços i d'organitzacions benèfiques han emplenat el recinte.

La 20a Fira de Nadal ha obert portes a les 10 del matí i s'ha desenvolupat fins a les 9 de la nit. En el decurs de la jornada hi ha hagut activitats diverses, com ara una audició dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre, l'actuació itinerant dels grallers de la Colla Gegantera o la caravana de ruquets per als més petits.

A les 6 de la tarda, les autoritats municipals han visitat el recinte firal, amb l'alcalde, Joan Piñol, al capdavant. La visita ha coincidit amb una cantada de nadales dels nens i nenes de 3r de primària de l'Escola Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa, el lliurament de premis del 3r Concurs Troba el Caganer i del 24è Concurs d'Aparadors de la Unió de Botiguers, i la visita del Carter Reial.

Per a escalfar l'ambient, s'ha fet un repartiment de brou de Nadal entre els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.