En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

20.12.16

L'Ajuntament de Tortosa completa la il·luminació nocturna de les muralles del castell de la Suda

Després de la Catedral i el palau episcopal, les muralles del castell de la Suda s'afegeixen a la nova imatge de Tortosa a la nit, gràcies a l'enllumenat que ha instal·lat l'Ajuntament en tot el perímetre de la fortificació. Des d'aquest passat cap de setmana, 21 projectors il·luminen el conjunt patrimonial que acull el Parador de turisme i que contribueixen a millorar la imatge nocturna de la façana fluvial de la ciutat. Els llums, de tecnologia led i de 3.150 vats de potència substitueixen els anteriors, que tenien un major consum energètic i havien deixat de funcionar fa temps en haver estat objecte d'actes vandàlics. L'actuació, que ha dut a terme l'Ajuntament de Tortosa, s'ha fet amb fons propis i ha tingut un cost aproximat de 35.000 euros, que inclou els projectors, l'obra civil, el canvi de tecnologia i cablejat.

Aquesta actuació s'afegeix a les que l'Ajuntament ja va fer al conjunt catedralici i episcopal i a les ha fet recentment a l'interior del centre històric, amb la renovació de l'enllumenat -per guanyar en intensitat i eficiència- en diversos carrers com Taules Velles, Rosa, Costa Capellans i Castell, que continuaran en altres de tot aquest àmbit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.