En portada

Gandesa promociona els productes de proximitat amb una mercat de quiòmetre zero

Gandesa ha inaugurat avui el IV Mercat de Productes de Proximitat Km 0 en el marc dels actes de "1319 Gandesa", que s'organitz...

20.12.16

LA REIAL ARXICONFRARIA ENCETA LA CAMPANYA ‘FES-TE VOLUNTARI/A DE LA CINTA’


 

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta busca voluntaris per atendre els visitants que durant l'Any Jubilar acudeixin a la reial capella de la Cinta a la catedral de Santa Maria de Tortosa i amb el lema Fes-te voluntari/a de la Cinta ha encetat una campanya de captació. El recinte estarà obert i il·luminat de 17.00 h a 19.00 h de dilluns a dissabtes i de 10.00 h a 14.00 h tots els diumenges des del 15 de gener fins al 8 de desembre del 2017, inici i final de l'Any Jubilar Nostra Senyora de la Cinta. Les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra a aquesta iniciativa -siguin membres de la Reial Arxiconfraria o no- s'encarregaran d'atendre els visitants que demanin informació tot lliurant-los el fulletó que s'editarà amb motiu de l'Any Jubilar i el seu significat, i, si ho desitgen, també la credencial acreditativa de la seua visita i oració a la Mare de Déu de la Cinta.

El voluntariat -una manera molt directa de participar en l'organització de l'històric esdeveniment que es viurà durant el 2017- acabarà sent un dels pilars de l'Any Jubilar i és per això que la Reial Arxiconfraria hi espera la màxima implicació popular.  Els voluntaris i voluntàries seran dos persones per torn que podran escollir els dies que vulguin participar-hi a través de la pàgina www.lasantacinta.com omplint els quadres a través d'un calendari virtual. També podran apuntar-s'hi presencialment a les dependències de la UNED a Tortosa (c. de Cervantes 17) i a Viñes Assessors, també a Tortosa (av. de la Generalitat 45).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris es moderen tots.